На какво да обърнем внимание при изграждането на СОТ система?

Основно изискване, свързано с потенциала на охранителната фирма е изградената система за централизирана охрана и мониторинг на обекти с алармени системи. Тук от значение са начините за предаване на алармените сигнали и друга информация от охраняваните обекти към мониторинг-центъра и обратно, а именно: 

телефонна линия (ненадежден и недостатъчен начин) радиоканал (трансмитер) и брой на радиоканалите GSM-мрежите на мобилните оператори (по-съвременен метод, който изисква по-висока цена на устройствата) интернет - нает канал или оптична връзка (съвремене и надежден метод с високи технологии) 

Най-висока надеждност и сигурност се постига с комбинация между последните три начина.  


За сигурността на Вашият дом, фирма "АРЕС ГРУП 1" изгражда цялостна система, която обхваща всички възможни начини за посегателство върху Вашето имущество. Компанията осигурява безплатен оглед от наши специалисти, след което Ви предлагаме най-доброто техническо решение, съобразно особеностите на дома Ви и Вашите изисквания. Като допълнителна гаранция и за Ваше спокойствие, фирмата предлага и имуществена застраховка до желана от Вас сума. 

Стандартният комплект за жилище включва централа с трансмитер, клавиатура, датчик за движение, звукова сирена и магнитен датчик. Съобразно входно-изходните зони, особености на жилището, брой стаи и Вашите предпочитания, комплектът може да бъде допълнен с други видове датчици - акустични, комбинирани, безжични, скрити и др. (както и те да бъдат настроени за различни видове движение , различен период от време или размер на малки домашни любимци) паник-бутон (стационарен или дистанционен) и множество други екстри. 

Стандартният комплект може да бъде закупен на ниска цена и ниска месечна такса (и впоследствие - по желание на клиента преместен на ново място) или отдаден под наем за желания от Вас период от време. Монтажът отнема на специалистите ни не повече от два часа (съобразно трудностите на техническото решение и изпълнение). При избор на безжична техника или скрит монтаж, ние дори не променяме по никакъв начин интериора на жилището Ви - ние само го правим по-сигурно. По-сигурно за Вас и Вашето семейство.