Искате спокойни нощи и здрав сън?

Искате спокойни нощи и здрав сън? 

Наемете охранителна фирма, която да се погрижи за сигурността на Вашия дом! 

Поради постоянно нарастващите случаи на престъпления, от голямо значение би било да наемете охранителна фирма. С монтирането на CCTV камери и алармена система, охранителите ще се погрижат за сигурността на дома Ви. Предпазването на Вашата собственост от грабители е един от важните аспекти за сигурността на дома Ви. 

Ние, от АРЕС ГРУП 1 считаме, че предотвратяването на престъпление, преди да е възникнало, е най-важната ни функция от гледна точка на охраната. АРЕС ГРУП 1 ще Ви помогне с разработването на ефективни програми за сигурност. Една от причините, поради които е толкова трудно да попречим на някого да нахлуе в дома ни е фактът, че повечето от собствениците чакат това да се случи, за да вземат необходимите мерки. Наемането на охранителна агенция би било решението, което ще доведе до предотвратяване и справяне с престъплението. 

Като допълнение към това, че ще Ви помогнем да разработите ефективна програма за сигурност, АРЕС ГРУП 1 ще Ви предложи най-добрите мерки, които трябва да се предприемат, ако не искате да бъдете част от статистиките за влизане с взлом. 


Установете вашите изисквания за сигурност 

За правилен подбор на тези изисквания, трябва първо да проверите Вашата план за сигурност. Тоест да определите правилно най-уязвимите места за пробив на сигурността. Вероятно няма да можете сами да определите точно от какво имате нужда и затова тука вече идва и нашата роля. С наша помощ, Вие ще можете да разберете кои са най-рисковите места във Вашия дом. АРЕС ГРУП 1 изготвя този план безплатно, но други охранителни фирми ще Ви таксуват за тази услуга. Едно от нещата, които ще направи нашата охранителна агенцията, е да определи дали вратите и прозорците във Вашия дом са добре подсигурени. Освен това, ние ще установим местата, които се нуждаят от допълнително укрепление. Всеки един дом има такива слепи точки и е от голямо значение да бъдат установени. 


Предпазете Вашия дом от престъпление 

Целта на всеки крадец е да проникне в къщата Ви, да открадне каквото е възможно и да се измъкне по най-бързия начин. Няма крадци, които да харесват труднодостъпни домове, а още повече да привличат внимание, с това, което правят. Ето защо е много важно да бъде изключително трудно за престъпниците да нахлуят в дома Ви. Не рискувайте с безопасността си. Трябва да сте сигурни, че прозорците и вратите са винаги заключени. Затова, без да се колебаете, поискайте съвет от нас и ние с удоволствие ще Ви помогнем. Искате доказан професионализъм, искате експертно мнение, искате спокойни нощи и здрав сън – не се колебайте да ни потърсите. АРЕС ГРУП 1 е 24 часа в денонощието на Ваше разположение!