Видеонаблюдение на Хотели и Комплекси за релакс

Хотелите са местата, където клиентите търсят спокойствие и сигурност, когато са далеч от дома. За да подсигурите тези нужди, Вие трябва да им предоставите безопасно и комфортно място за пребиваване.
Системите за видеонаблюдение са едновременно необходимост и полезна „екстра” към вашия хотел. Те могат да служат и за проследяване ефективността на работата на служителите Ви, разрешаване на спорни ситуации, по-бързо разкриване или предотвратяване на посегателства и кражби.
Благодарение на системите за видеонаблюдение можете да следите за спазване на работното време на служителите, както и работната етика. С правилно проектирана система и точно подбрани камери, може да следите потока на плащания на рецепцията и по този начин да се предпазите от злоупотреби и измами. Техниката в коридорите, входовете, изходите и общите помещения гарантира сигурността на клиентите и Ви позволява да следите потока от хора.
Технологиите днес позволяват на камерите да имат видимост, дори и в пълен мрак, така че системите за видеонаблюдение са напълно подходящи и за Вашия лоби бар, ресторант или дискотека. Разнообразните предлагани модели могат да задоволят всякакви нужди за външен вид, който да отговарят на Вашите интериорни решения.
Изводът – инвестицията в система за видеонаблюдение Ви гарантира спокойствие, контрол на бизнеса, повишаване на лоялността на служителите, по-малко загуби и по-ефикасна работа, което спестява както нерви, така и пари.