Видеонаблюдение на Магазини и Търговски обекти

Като собственик на малък и среден по големина магазин или търговски обект, Вие ще се чувствате много по-сигурни в защита на бизнеса си, ако имате инсталирана техника за видеонаблюдение. В днешни дни е наложително да защитаваме интересите на фирмата си с всички законови средства. За съжаление кражбите стават ежедневие, посегателствата все по-чести, а извършителите все по-изобретателни.
Системите за видеонаблюдение са едно от най-ефикасните решения, за да предпазите бизнеса си. Правилно проектираната система за видеонаблюдение може да бъде Вашето най-добро решение за бизнеса Ви. Статистиките показват, че кражбите намаляват със значителен процент, а дори и при извършени такива, полицията, с помощта на екипа на АРЕС ГРУП 1, откриват извършителите много по-бързо, благодарение на заснетите престъпления от нашите камери, които предоставяме на органите на реда.
Системите за видеонаблюдение разрешават не само проблемите с недоброжелателни клиенти. Те Ви помагат да следите до колко лоялни са служителите Ви. Благодарение на камерите за видеонаблюдение „кражбите” от работното време и злоупотребите намаляват до 90%.
Напредъкът на технологиите позволява още по-големи удобства за използване на системите за видеонаблюдение – наблюдение в реално време от всяка точка на света, преглеждане на записи до два месеца назад.
 
Вие сте собственик на няколко магазина? Трудно Ви е да координирате работата на всички обекти, имате нужда от надеждно решение, което да Ви позволява да имате контрол, независимо къде се намирате? Системите за видеонаблюдение са най-точния отговор на Вашите нужди.
Софтуерът позволява да се наблюдават и координират няколко обекта едновременно и от всяка точка на света, като единственото условие е да имате достъп до Интернет. Това Ви спестява постоянното обикаляне и Ви дава възможност да виждате бизнеса си!
Всички по-горе изброени фактори повишават ефективността на Вашия бизнес и спестяват пари и нерви на собствениците си, намалявайки загубите до минимум. Влагайки средства в система за видеонаблюдение Вие купувате спокойствие и сигурност.